HOME  |  WEGWIJZER   |   CONTACT   |   MIJN GEGEVENS   |   ZOEKEN

INLOGGEN   |   WORD GRATIS LID!

  • SuperVoices 2017
  • VoicEmail
 
 
   
       
 

   HOTLINKS

ZING-AKTUEEL: VERS VAN DE PERS!

 
Zing.nl verzorgt voor u het laatste wereldnieuws  in samenwerking met diverse nieuwsdiensten. Maak uw eigen keuze uit de nieuwsbronnen. U kunt op de koppen klikken om meer te lezen over de nieuwsitems. Ook geven wij u hier de actuele weersverwachting en verkeersinformatie.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Kies uw Nieuwsbron
Weer- en Verkeersinformatie
Leestafel
VoIcEmail
Repertoire
   

Het Laatste Nieuws ...

 
 
    Solange Knowles en Chef'Special staan op Lowlands
Solange, Halsey, Chef'Special en Ronnie Flex & Deuxperience Band zijn toegevoegd aan de lineup van Lowlands. 
(Woensdag 26 april 2017 - 10:21)

Shania Twain komt na vijftien jaar met nieuw album
Bijna vijftien jaar na haar album Up!, brengt Shania Twain dit najaar nieuwe muziek uit.
(Woensdag 26 april 2017 - 06:46)

Madonna niet blij met film die over haar leven wordt gemaakt
Zangeres Madonna is niet gelukkig met het project Blonde Ambition, een film over haar leven. Filmstudio Universal kondigde maandag aan het project in productie te gaan nemen.
(Woensdag 26 april 2017 - 06:50)

Tournee Vreemde Kostgangers in februari hervat
Boudewijn de Groot, George Kooymans en Henny Vrienten hervatten op 14 februari 2018 hun tournee Vreemde Kostgangers in Gouda. Daarna is hun muzikale voorstelling tot begin mei te zien in ruim dertig Nederlandse theaters en in Antwerpen en Oostende.
(Dinsdag 25 april 2017 - 16:51)

Muziekindustrie verdient meer aan streaming dan fysieke verkopen
Voor het eerst heeft de muziekindustrie in Nederland meer omzet behaald uit streamingdiensten dan uit de verkoop van cd's en lp's. 
(Woensdag 26 april 2017 - 10:24)

Beyoncé helpt jonge vrouwen studeren met studiebeurs
Ter viering van het eenjarig bestaan van het album Lemonade, deelt Beyoncé Knowles vier zogeheten Formation-studiebeurzen uit. Daarmee wil de zangeres jonge vrouwelijke studenten financieel ondersteunen.
(Dinsdag 25 april 2017 - 12:49)

Armin van Buuren draait tijdens 538Koningsdag
Armin van Buuren treedt donderdag op in Breda tijdens 538Koningsdag. Het is het enige optreden dat de dj dit jaar geeft op Koningsdag.
(Dinsdag 25 april 2017 - 12:58)

Het Gelders Orkest maakt opnieuw voorstelling met Eric Corton
Het Gelders Orkest (HGO) gaat opnieuw samenwerken met zanger, acteur en presentator Eric Corton. Gezamenlijk starten ze in juni met een korte concertreeks. 
(Maandag 24 april 2017 - 16:21)

Jazzy Jeff & The Fresh Prince gaan weer samen het podium op
Dj Jazzy Jeff and The Fresh Prince gaan officieel weer op tournee. Het hiphopduo bestaande uit Jeffrey A. Townes en acteur Will Smith is een van de hoofdacts op MTV Summerblast. 
(Maandag 24 april 2017 - 14:34)

Blaudzun komend najaar in Nederlandse en Belgische theaters
Blaudzun gaat dit najaar voor het eerst een theatertour doen. De singer-songwriter doet in november en december veertien steden in Nederland en Vlaanderen aan.
(Maandag 24 april 2017 - 13:28)


 
   
 
 
     
 

 
Kies hieronder uw nieuwsbron


 
 
 

Weer en Verkeer

 
 

Vandaag zijn er zonnige perioden maar komen er ook buien voor, mogelijk met hagel en onweer. Het wordt vanmiddag ongeveer 11°C. Er waait een matige, langs de kust af en toe vrij krachtige noordwestenwind. Landinwaarts is de wind eerst nog zwak en veranderlijk.Vanavond en in de nacht naar donderdag beperken de buien zich tot de kustgebieden en klaart het landinwaarts breed op. Opnieuw wordt het een koude nacht met minima van -1°C in het oosten tot 4°C aan zee. De wind wordt landinwaarts zwak, aan zee blijft een matige noordwestelijke wind staan.Donderdag overdag drijven er van het noordwesten uit wolkenvelden over het land en komen er verspreid over het land weer enkele regenbuien voor. In de avond bereikt een regengebied het noordwesten en deze regen breidt zich in de loop van de avond over de noordelijke helft van het land uit. Met een maximumtemperatuur van rond 10°C wordt het een koude Koningsdag. De wind is westelijk en matig, in de avond in het noordelijk kustgebied vrij krachtig. (Bron: KNMI)
 

 Klik hier voor de uitgebreide buienradar Weersverwachting


 Klik hier voor de uitgebreide buienradar

 
 

Kies hier uw voorkeursnieuws
 

 
     
 

Over deze
Nieuws-Service

 
 

Zing.nl biedt deze nieuws-updates aan als service voor alle bezoekers. Wij verzorgen deze dienst in samen-werking met verschillende nieuws-redacties, die verantwoordelijk zijn voor de inhoud van de berichtgeving.

Zing.nl kan geen garanties geven voor de juistheid, tijdigheid en / of volledigheid van de hier getoonde berichten. Aan deze nieuwsservice kunnen daarom geen rechten en/of aansprakelijkheden worden ontleend.
 
 
 
 
  ©  Niets uit deze site mag zonder toestemming worden gekopieerd
© ZING.NL -

TERUG NAAR PAGINA-TOP   |   PRINT PAGINA

Design: IMAE INFORMATIE INNOVATIE