HOME  |  WEGWIJZER   |   CONTACT   |   MIJN GEGEVENS   |   ZOEKEN

INLOGGEN   |   WORD GRATIS LID!

  • SuperVoices 2017
  • VoicEmail
 
 
   
       
 

   HOTLINKS

ZING-AKTUEEL: VERS VAN DE PERS!

 
Zing.nl verzorgt voor u het laatste wereldnieuws  in samenwerking met diverse nieuwsdiensten. Maak uw eigen keuze uit de nieuwsbronnen. U kunt op de koppen klikken om meer te lezen over de nieuwsitems. Ook geven wij u hier de actuele weersverwachting en verkeersinformatie.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Kies uw Nieuwsbron
Weer- en Verkeersinformatie
Leestafel
VoIcEmail
Repertoire
   

Het Laatste Nieuws ...

 
 
    Verkeersboete door gezichtsherkenning in China
In China zijn verschillende verkeerslichten uitgerust met camera's die gezichten van voetgangers tijdens het oversteken herkennen. Steken ze over bij rood licht, dan wacht hen een boete.
(Vrijdag 23 juni 2017 - 10:07)

Win een iWalk Scorpion X 8000mAh Powerbank
Stel je bent een weekendje weg met familie. Dan neemt natuurlijk iedereen zijn eigen telefoon mee. Met een beetje pech heeft ieder toestel zijn eigen aansluiting, dus moeten er ook een hoop verschillende powerbanks mee. iWalk heeft een oplossing.
(Vrijdag 23 juni 2017 - 09:22)

Snellere specificaties voor HP Spectre x2
Techbedrijven hebben er een handje van om nieuwe apparaten dezelfde naam te geven als eerdere modellen. Dat geldt ook voor de vernieuwde Spectre x2 van HP, die dezelfde naam draagt als een hybride tablet uit 2015.
(Donderdag 22 juni 2017 - 14:00)

Aantal meldingen telefonische oplichting flink gestegen
In de eerste helft van 2017 zijn al achthonderd mensen opgelicht door zogenaamde Microsoft-bellers. Vorig jaar waren in totaal 1.100 Nederlanders de dupe van deze vorm van oplichting.
(Donderdag 22 juni 2017 - 11:19)

LG X Venture is extra stevige smartphone
LG lanceert een smartphone die wel tegen een stootje kan. De LG X Venture is gericht op buitengebruik, blijft onder andere werken onder extreem koude en warme temperaturen en is zowel waterdicht als stofbestendig.
(Donderdag 22 juni 2017 - 10:00)

WhatsApp blijft langer werken op verouderde smartphones
Deze maand zou de ondersteuning van WhatsApp stoppen voor BlackBerry OS, BlackBerry 10 en voor Windows Phone 8.0, maar die deadline is nu verschoven naar het einde van het jaar.
(Woensdag 21 juni 2017 - 16:26)

Safe Lock: KPN introduceert slim fietsslot
Doordat het aantal verkeersongevallen door smartphone-gebruik toeneemt, werken verschillende bedrijven aan een oplossing voor dit groeiende probleem. Binnen dit kader lanceert KPN later dit jaar een slim fietsslot.
(Woensdag 21 juni 2017 - 11:27)

Nokia stort zich op gezondheidsgadgets
Nokia is helemaal terug van weggeweest. Na de lancering van nieuwe smartphones introduceert het bedrijf nu ook gezondheidsgadgets, mogelijk gemaakt door een overname van Withings.
(Woensdag 21 juni 2017 - 10:41)

Bepaal zelf het verhaal in interactieve Netflix-series
Netflix heeft zijn eerste interactieve film online gezet. In De Gelezen Kat: Gevangen in een Verhaal bepalen kijkers zelf hoe het verhaal afloopt.
(Woensdag 21 juni 2017 - 10:00)

OnePlus kondigt OnePlus 5 aan
De Chinese smartphonebouwer OnePlus heeft officieel een nieuwe smartphone aangekondigd. De OnePlus 5 biedt, zoals we van het bedrijf gewend zijn, topspecificaties voor een schappelijke prijs. Morgen kun je de OnePlus 5 zelf al bewonderen in Amsterdam.
(Dinsdag 20 juni 2017 - 18:27)


 
   
 
 
     
 

 
Kies hieronder uw nieuwsbron


 
 
 

Weer en Verkeer

 
 

De weers- en verkeersdienst zijn tijdelijk niet beschikbaar. Probeer het later nog eens. Excuses voor het ongemak.
 
 

Kies hier uw voorkeursnieuws
 

 
     
 

Over deze
Nieuws-Service

 
 

Zing.nl biedt deze nieuws-updates aan als service voor alle bezoekers. Wij verzorgen deze dienst in samen-werking met verschillende nieuws-redacties, die verantwoordelijk zijn voor de inhoud van de berichtgeving.

Zing.nl kan geen garanties geven voor de juistheid, tijdigheid en / of volledigheid van de hier getoonde berichten. Aan deze nieuwsservice kunnen daarom geen rechten en/of aansprakelijkheden worden ontleend.
 
 
 
 
  ©  Niets uit deze site mag zonder toestemming worden gekopieerd
© ZING.NL -

TERUG NAAR PAGINA-TOP   |   PRINT PAGINA

Design: IMAE INFORMATIE INNOVATIE