HOME  |  WEGWIJZER   |   CONTACT   |   MIJN GEGEVENS   |   ZOEKEN

INLOGGEN   |   WORD GRATIS LID!

  • SuperVoices 2018
  • VoicEmail
 
 
   
       
 

   HOTLINKS

ZING-AKTUEEL: VERS VAN DE PERS!

 
Zing.nl verzorgt voor u het laatste wereldnieuws  in samenwerking met diverse nieuwsdiensten. Maak uw eigen keuze uit de nieuwsbronnen. U kunt op de koppen klikken om meer te lezen over de nieuwsitems. Ook geven wij u hier de actuele weersverwachting en verkeersinformatie.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Kies uw Nieuwsbron
Weer- en Verkeersinformatie
Leestafel
VoIcEmail
Repertoire
   

Het Laatste Nieuws ...

 
 
    De Kwis stopt na zeven jaar
HILVERSUM (ANP) - Het satirische tv-programma De Kwis is bezig aan het laatste seizoen. Dat bevestigt omroep BNNVARA. Tijdens de eerste uitzending van het nieuwe seizoen zaterdagvond zinspeelden de 'Kwismasters' al op een mogelijk einde van het programma. Het bericht De Kwis stopt na zeven jaar verscheen eerst op Nieuws.nl.
(Zaterdag 17 maart 2018 - 00:06)

Nederlandse aflossingsploegen naar finale
MONTREAL (ANP) - De Nederlandse aflossingsploegen hebben bij de wereldkampioenschappen in Montreal de finale gehaald. De shorttrackers, titelverdediger op de aflossing, werden achter Canada tweede in de halve finale. De shorttracksters wonnen eerder hun halve finale. Het bericht Nederlandse aflossingsploegen naar finale verscheen eerst op Nieuws.nl.
(Zaterdag 17 maart 2018 - 23:14)

Ophef rond afschieten hert Oostvaardersplassen
ALMERE (ANP) - De politie heeft zaterdag drie mensen bekeurd bij de Oostvaardersplassen. De bonnen werden uitgeschreven nadat de emoties hoog opliepen toen een verzwakt edelhert voor de ogen van actievoerders achter het hek werd afgeschoten. Het bericht Ophef rond afschieten hert Oostvaardersplassen verscheen eerst op Nieuws.nl.
(Zaterdag 17 maart 2018 - 22:47)

Federer ontsnapt aan eerste nederlaag in 2018
INDIAN WELLS (ANP) - Tennisser Roger Federer is in de halve finale van het toernooi van Indian Wells ontsnapt aan zijn eerste nederlaag van 2018. De als eerste geplaatste Zwitser won zijn halve finale van de Kroaat Borna Coric na een spannende driesetter: 5-7 6-4 6-4. Het bericht Federer ontsnapt aan eerste nederlaag in 2018 verscheen eerst op Nieuws.nl.
(Zaterdag 17 maart 2018 - 22:37)

Lotto Soudal vreest sleutelbeenbreuk Greipel
SANREMO (ANP) - Wielerploeg Lotto Soudal vreest dat de Duitse sprinter Andrť Greipel bij een val in Milaan-Sanremo een sleutelbeen heeft gebroken. De Duitser ging samen met ploeggenoot Jasper De Buyst onderuit in de afdaling van de Poggio in de finale van de klassieker, nadat hij na 130 kilometer ook al ten val was gekomen in de bevoorrading. De ploeg gaat uit van een sleutelbeenbreuk. Het bericht Lotto Soudal vreest sleutelbeenbreuk Greipel verscheen eerst op Nieuws.nl.
(Zaterdag 17 maart 2018 - 21:54)

Van Kerkhof en Van Ruyven eruit in 500 meter
MONTREAL (ANP) - Yara van Kerkhof en Lara van Ruijven zijn bij de wereldkampioenschappen shorttrack in Montreal op de 500 meter beiden uitgeschakeld in de kwartfinale. In het algemeen klassement halen beide shorttracksters daardoor geen punten. Het bericht Van Kerkhof en Van Ruyven eruit in 500 meter verscheen eerst op Nieuws.nl.
(Zaterdag 17 maart 2018 - 21:29)

Islamitische clubs keren zich tegen PVV-spotje
DEN HAAG (ANP) - Haagse islamitische organisaties bundelen de krachten tegen het campagnespotje van de PVV. Zij vinden dat het PVV-spotje ,,ontegenzeggelijk aanzet tot haat en geweld tegen moslims en hun institutiesĒ. Op initiatief van de politieke partij Islam Democraten wordt zondag aangifte gedaan van moslimhaat en de verspreiding daarvan door de PVV. Het bericht Islamitische clubs keren zich tegen PVV-spotje verscheen eerst op Nieuws.nl.
(Zaterdag 17 maart 2018 - 21:10)

Van Kerkhof tweede in B-finale 1500 meter
MONTREAL (ANP) - Yara van Kerkhof is bij de wereldkampioenschappen shorttrack in Montreal als tweede geŽindigd in de B-finale van de 1500 meter. De winnares van olympisch zilver op de 500 meter werd aanvankelijk derde achter de Chinese Jinyu Li en Suzanne Schulting. Schulting kreeg echter een penalty. Het bericht Van Kerkhof tweede in B-finale 1500 meter verscheen eerst op Nieuws.nl.
(Zaterdag 17 maart 2018 - 20:49)

Knegt naar B-finale 1500 meter op WK
MONTREAL (ANP) - Sjinkie Knegt heeft bij de wereldkampioenschappen shorttrack in Montreal naast een finaleplaats op de 1500 meter gegrepen. De 28-jarige Fries eindigde in zijn halve finale als derde achter olympisch kampioen Hyo-jun Lim en de Canadees Samuel Girard en is veroordeeld tot het rijden van de B-finale. Het bericht Knegt naar B-finale 1500 meter op WK verscheen eerst op Nieuws.nl.
(Zaterdag 17 maart 2018 - 20:15)

Temperatuur in oosten hele dag onder vriespunt
DE BILT (ANP) - Het was zaterdag ijzig koud in Nederland. Op veel plaatsen in het oosten en midden van het land land kwam de temperatuur overdag niet boven het vriespunt. Door de stevige oost- tot noordoostenwind voelde het aan als 5 tot 10 graden onder het vriespunt. Het bericht Temperatuur in oosten hele dag onder vriespunt verscheen eerst op Nieuws.nl.
(Zaterdag 17 maart 2018 - 20:04)


 
   
 
 
     
 

 
Kies hieronder uw nieuwsbron


 
 
 

Weer en Verkeer

 
 

De weers- en verkeersdienst zijn tijdelijk niet beschikbaar. Probeer het later nog eens. Excuses voor het ongemak.
 
 

Kies hier uw voorkeursnieuws
 

 
     
 

Over deze
Nieuws-Service

 
 

Zing.nl biedt deze nieuws-updates aan als service voor alle bezoekers. Wij verzorgen deze dienst in samen-werking met verschillende nieuws-redacties, die verantwoordelijk zijn voor de inhoud van de berichtgeving.

Zing.nl kan geen garanties geven voor de juistheid, tijdigheid en / of volledigheid van de hier getoonde berichten. Aan deze nieuwsservice kunnen daarom geen rechten en/of aansprakelijkheden worden ontleend.
 
 
 
 
  ©  Niets uit deze site mag zonder toestemming worden gekopieerd
© ZING.NL -

TERUG NAAR PAGINA-TOP   |   PRINT PAGINA

Design: IMAE INFORMATIE INNOVATIE