HOME  |  WEGWIJZER   |   CONTACT   |   MIJN GEGEVENS   |   ZOEKEN

INLOGGEN   |   WORD GRATIS LID!

  • SuperVoices 2018
  • VoicEmail
 
 
   
       
 

   HOTLINKS

ZING-AKTUEEL: VERS VAN DE PERS!

 
Zing.nl verzorgt voor u het laatste wereldnieuws  in samenwerking met diverse nieuwsdiensten. Maak uw eigen keuze uit de nieuwsbronnen. U kunt op de koppen klikken om meer te lezen over de nieuwsitems. Ook geven wij u hier de actuele weersverwachting en verkeersinformatie.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Kies uw Nieuwsbron
Weer- en Verkeersinformatie
Leestafel
VoIcEmail
Repertoire
   

Het Laatste Nieuws ...

 
 
    Peperdure Huawei-smartphone heeft vingerafdrukscanner in scherm
Als je een paar honderd euro al veel vindt voor een smartphone, schrik dan niet van de prijs van de Huawei Porsche Design Mate RS. Toch belichten we hem even, omdat het een van de eerste telefoons is met een vingerafdrukscanner in het scherm.
(Dinsdag 24 april 2018 - 10:00)

Afgeslankte Windows 10 Lean duikt op
Microsoft experimenteert met een mysterieuze Windows-versie onder de naam Windows 10 Lean. Dat ontdekte een gebruiker tijdens een schone installatie van een testversie van het besturingssysteem.
(Maandag 23 april 2018 - 14:45)

Aantal klachten rond helpdesk-fraudeurs neem toe
Microsoft maakt bekend dat het aantal meldingen rond oplichters die zich voordoen als helpdesk-medewerkers van het bedrijf het afgelopen jaar met 24 procent zijn toegenomen. In totaal betreft het wereldwijd 153.000 klachten.
(Maandag 23 april 2018 - 12:24)

Wikipedia introduceert pagina-voorvertoningen
Wikipedia-artikelen staan vaak vol met links naar andere pagina's op de online encyclopedie. Voortaan hoef je daar niet meer op te klikken voor wat extra informatie. De site introduceert namelijk 'pagina-voorvertoningen'.
(Maandag 23 april 2018 - 10:53)

Chrome-browser krijgt rondere vormen
Googles Chrome-browser ziet er al jarenlang hetzelfde uit, maar daar komt mogelijk snel verandering in. De nieuwste testversie ervan introduceert een subtiele makeover, meer in lijn met andere Google-diensten.
(Maandag 23 april 2018 - 10:21)

Oer-browser Mosaic bestaat 25 jaar
Browsers vandaag de dag zijn allen schatplichtig aan Mosaic, de oer-browser die het wereldwijde web naar het grote publiek bracht. De eerste stabiele release daarvan was op 22 april 1993, nu alweer 25 jaar geleden.
(Maandag 23 april 2018 - 09:57)

IKEA-bots, assembleer!
Het in elkaar zetten van IKEA-meubilair lijkt op papier altijd heel eenvoudig, maar in de praktijk is het toch vaak een tijdrovende rotklus. Ben je - of ken je - geen handige Harry? Dan haal je in de toekomst gewoon een IKEA-bot in huis.
(Vrijdag 20 april 2018 - 15:54)

Microsoft is door Windows Phone-voorraad heen
Het wordt telkens lastiger om nog aan een Windows-smartphone te komen. De laatste modellen zijn nu uitverkocht in Microsofts eigen webshop. Het bedrijf produceert verder geen nieuwe modellen meer.
(Vrijdag 20 april 2018 - 10:04)

Google focust op sms-opvolger Chat ten koste van Allo
Google stopt tijdelijk met het doorontwikkelen van de in 2016 gelanceerde chatapp Allo, om te kunnen focussen op het uitbreiden van de standaard sms-app van Android. Die gaat straks door het leven als 'Chat'.
(Vrijdag 20 april 2018 - 09:32)

Rylo is een mini-360-graden-camera
De zogeheten Rylo is een van de kleinste 360-graden-camera's die je kunt kopen, maar dat is niet het enige bijzondere. Je hoeft namelijk niet constant op te letten of alles wel goed in beeld is.
(Donderdag 19 april 2018 - 14:00)


 
   
 
 
     
 

 
Kies hieronder uw nieuwsbron


 
 
 

Weer en Verkeer

 
 

De weers- en verkeersdienst zijn tijdelijk niet beschikbaar. Probeer het later nog eens. Excuses voor het ongemak.
 
 

Kies hier uw voorkeursnieuws
 

 
     
 

Over deze
Nieuws-Service

 
 

Zing.nl biedt deze nieuws-updates aan als service voor alle bezoekers. Wij verzorgen deze dienst in samen-werking met verschillende nieuws-redacties, die verantwoordelijk zijn voor de inhoud van de berichtgeving.

Zing.nl kan geen garanties geven voor de juistheid, tijdigheid en / of volledigheid van de hier getoonde berichten. Aan deze nieuwsservice kunnen daarom geen rechten en/of aansprakelijkheden worden ontleend.
 
 
 
 
  ©  Niets uit deze site mag zonder toestemming worden gekopieerd
© ZING.NL -

TERUG NAAR PAGINA-TOP   |   PRINT PAGINA

Design: IMAE INFORMATIE INNOVATIE