HOME  |  WEGWIJZER   |   CONTACT   |   MIJN GEGEVENS   |   ZOEKEN

INLOGGEN   |   WORD GRATIS LID!

  • SuperVoices 2017
  • VoicEmail
 
 
   
       
 

   HOTLINKS

ZING-AKTUEEL: VERS VAN DE PERS!

 
Zing.nl verzorgt voor u het laatste wereldnieuws  in samenwerking met diverse nieuwsdiensten. Maak uw eigen keuze uit de nieuwsbronnen. U kunt op de koppen klikken om meer te lezen over de nieuwsitems. Ook geven wij u hier de actuele weersverwachting en verkeersinformatie.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Kies uw Nieuwsbron
Weer- en Verkeersinformatie
Leestafel
VoIcEmail
Repertoire
   

Het Laatste Nieuws ...

 
 
    Hardcore-dj Angerfist komt met eigen evenement naar AFAS Live
Angerfist komt naar AFAS Live! De legendarische Nederlandse hardcore-dj brengt op zondag 2 december een speciaal evenement naar de Amsterdamse zaal. Angerfist naar AFAS Live Goed nieuws voor hardcore-fans! Danny Masseling, beter bekend als de legendarische hardcore-producer en dj Angerfist, komt naar Amsterdam! De iconische dj staat op 2 december in AFAS Live met zijn […] The post Hardcore-dj Angerfist komt met eigen evenement naar AFAS Live appeared first on Artiesten Nieuws.

Tags:  , , , , , , ,

Del.icio.us
Facebook
TweetThis
Digg
StumbleUpon




Copyright © Artiesten Nieuws [Hardcore-dj Angerfist komt met eigen evenement naar AFAS Live], All Right Reserved. 2017.

(Vrijdag 21 juli 2017 - 17:19)

Justin Bieber niet welkom in China door ‘wangedrag’
Justin Bieber is niet welkom in China. De Chinese overheid meldt dat de superster geen toegang krijgt naar aanleiding van ‘wangedrag’. Justin Bieber niet welkom in China Slecht nieuws voor Chinese Justin Bieber-fans: JB is niet welkom in China. De zanger, die in september en oktober enkele shows in Azië geeft, krijgt geen toegang tot het […] The post Justin Bieber niet welkom in China door ‘wangedrag’ appeared first on Artiesten Nieuws.

Tags:  , , , , ,

Del.icio.us
Facebook
TweetThis
Digg
StumbleUpon




Copyright © Artiesten Nieuws [Justin Bieber niet welkom in China door 'wangedrag'], All Right Reserved. 2017.

(Vrijdag 21 juli 2017 - 16:32)

Bars and Melody verplaatst shows in 013 en Hedon naar 2018
De shows van Bars and Melody zijn verplaatst. Het jonge duo zou aankomend najaar naar 013 en Hedon komen, maar deze shows zijn naar januari verplaatst. Shows Bars and Melody verplaatst Het Britse duo Bars and Melody heeft haar shows uitgesteld! De talentvolle performers zouden in september het podium van Hedon Zwolle en 013 Tilburg […] The post Bars and Melody verplaatst shows in 013 en Hedon naar 2018 appeared first on Artiesten Nieuws.

Tags:  , , , , , , , ,

Del.icio.us
Facebook
TweetThis
Digg
StumbleUpon




Copyright © Artiesten Nieuws [Bars and Melody verplaatst shows in 013 en Hedon naar 2018], All Right Reserved. 2017.

(Vrijdag 21 juli 2017 - 15:13)

OIJ staat met EP ‘Wabi Sabi’ voor creatieve vrijheid en duurzaamheid
Valentijn Crouwel, beter bekend als OIJ, bracht op 30 juni zijn EP Wabi Sabi uit. Artiesten Nieuws sprak met de Amsterdamse muzikant over zijn nieuwste project. Only In Japan OIJ staat voor Only In Japan. Het gaat Valentijn om de illusie van het onbekende. Hij schetste al een beeld van Japan in zijn hoofd, lang […] The post OIJ staat met EP ‘Wabi Sabi’ voor creatieve vrijheid en duurzaamheid appeared first on Artiesten Nieuws.

Tags:  , , , , , , , , , , , ,

Del.icio.us
Facebook
TweetThis
Digg
StumbleUpon




Copyright © Artiesten Nieuws [OIJ staat met EP 'Wabi Sabi' voor creatieve vrijheid en duurzaamheid], All Right Reserved. 2017.

(Vrijdag 21 juli 2017 - 14:16)

Finse hardrockband King Company werkt aan nieuw album
De opkomende rockers van King Company timmeren hard aan de weg! De Finse band is inmiddels druk bezig met een nieuw album. Finse hardrockband King Company timmert aan de weg Ben jij fan van melodische metal en hardrock? Dan is dit iets voor jou! De Finse metal- en hardrockband King Company timmert al sinds 2014 […] The post Finse hardrockband King Company werkt aan nieuw album appeared first on Artiesten Nieuws.

Tags:  , , , , , , ,

Del.icio.us
Facebook
TweetThis
Digg
StumbleUpon




Copyright © Artiesten Nieuws [Finse hardrockband King Company werkt aan nieuw album], All Right Reserved. 2017.

(Vrijdag 21 juli 2017 - 12:49)

Linkin Park deelt nieuwe video voor track ‘Talking to Myself’
Linkin Park bracht op 20 juli, de dag van het overlijden van frontman Chester Bennington, een nieuwe video uit voor de track ‘Talking to Myself’. Linkin Park – Talking to Myself Op donderdagavond 20 juli werd bekend dat Linkin Park-frontman Chester Bennington zichzelf van het leven had beroofd. Slechts enkele uren eerder bracht de band […] The post Linkin Park deelt nieuwe video voor track ‘Talking to Myself’ appeared first on Artiesten Nieuws.

Tags:  , , , , , , , , , , ,

Del.icio.us
Facebook
TweetThis
Digg
StumbleUpon




Copyright © Artiesten Nieuws [Linkin Park deelt nieuwe video voor track 'Talking to Myself'], All Right Reserved. 2017.

(Vrijdag 21 juli 2017 - 12:20)

Muziekwereld rouwt om dood Linkin Park-frontman Chester Bennington
De hele muziekwereld rouwt om het overlijden van Linkin Park-zanger Chester Bennington. De frontman beroofde zichzelf op 20 juli van het leven. Muziekwereld rouwt om dood Chester Bennington Met het verschrikkelijke nieuws van het overlijden van Linkin Park-frontman Chester Bennington is de muziekwereld opnieuw een groot zanger verloren door zelfdoding. Bennington hing zichzelf op 20 […] The post Muziekwereld rouwt om dood Linkin Park-frontman Chester Bennington appeared first on Artiesten Nieuws.

Tags:  , , , , , , , ,

Del.icio.us
Facebook
TweetThis
Digg
StumbleUpon




Copyright © Artiesten Nieuws [Muziekwereld rouwt om dood Linkin Park-frontman Chester Bennington], All Right Reserved. 2017.

(Vrijdag 21 juli 2017 - 11:47)

Linkin Park-frontman Chester Bennington pleegt zelfmoord
Linkin Park-zanger Chester Bennington is overleden. Volgens het Amerikaanse medium ‘TMZ’ heeft de frontman zelfmoord gepleegd. Linkin Park-frontman Chester Bennington overleden Linkin Park-frontman Chester Bennington is overleden. Het Amerikaanse medium TMZ meldt dat het lichaam van de zanger op donderdag 20 juli is gevonden in een woning in Los Angeles. Bennington zou zichzelf hebben opgehangen. Mede-bandlid […] The post Linkin Park-frontman Chester Bennington pleegt zelfmoord appeared first on Artiesten Nieuws.

Tags:  , , , , , ,

Del.icio.us
Facebook
TweetThis
Digg
StumbleUpon




Copyright © Artiesten Nieuws [Linkin Park-frontman Chester Bennington pleegt zelfmoord], All Right Reserved. 2017.

(Donderdag 20 juli 2017 - 21:15)

Festival Report: Het Duitse MELT! festival viert succesvolle 20e verjaardag
Afgelopen weekend, van 14 t/m 17 juli 2017, vierde MELT! festival haar twintigste verjaardag in het Duitse Gräfenhainichen. De redactie van Artiestennieuws was erbij en doet verslag! Festivalverslag Melt! Het Oost-Duitse Gräfenhainichen ontvangt jaarlijks duizenden ravers uit heel Europa tijdens het Melt! weekend . MELT! is een van de grootste elektronische openluchtfestivals in Duitsland. Het […] The post Festival Report: Het Duitse MELT! festival viert succesvolle 20e verjaardag appeared first on Artiesten Nieuws.

Tags:  , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Del.icio.us
Facebook
TweetThis
Digg
StumbleUpon




Copyright © Artiesten Nieuws [Festival Report: Het Duitse MELT! festival viert succesvolle 20e verjaardag], All Right Reserved. 2017.

(Donderdag 20 juli 2017 - 17:00)

Noorse metalband Kvelertak ook naar Metropool en Doornroosje
Kvelertak komt naar Nederland! De Noorse metalband staat op 4 en 6 september in de Ziggo Dome als voorprogramma van Metallica en komt ook naar de poppodia Metropool en Doornroosje. Kvelertak naar Metropool en Doornroosje Op 20 juni stond Kvelertak op het podium van De Helling in Utrecht en in september komt de band weer […] The post Noorse metalband Kvelertak ook naar Metropool en Doornroosje appeared first on Artiesten Nieuws.

Tags:  , , , , , , , , ,

Del.icio.us
Facebook
TweetThis
Digg
StumbleUpon




Copyright © Artiesten Nieuws [Noorse metalband Kvelertak ook naar Metropool en Doornroosje], All Right Reserved. 2017.

(Donderdag 20 juli 2017 - 15:16)


 
   
 
 
     
 

 
Kies hieronder uw nieuwsbron


 
 
 

Weer en Verkeer

 
 

De weers- en verkeersdienst zijn tijdelijk niet beschikbaar. Probeer het later nog eens. Excuses voor het ongemak.
 
 

Kies hier uw voorkeursnieuws
 

 
     
 

Over deze
Nieuws-Service

 
 

Zing.nl biedt deze nieuws-updates aan als service voor alle bezoekers. Wij verzorgen deze dienst in samen-werking met verschillende nieuws-redacties, die verantwoordelijk zijn voor de inhoud van de berichtgeving.

Zing.nl kan geen garanties geven voor de juistheid, tijdigheid en / of volledigheid van de hier getoonde berichten. Aan deze nieuwsservice kunnen daarom geen rechten en/of aansprakelijkheden worden ontleend.
 
 
 
 
  ©  Niets uit deze site mag zonder toestemming worden gekopieerd
© ZING.NL -

TERUG NAAR PAGINA-TOP   |   PRINT PAGINA

Design: IMAE INFORMATIE INNOVATIE